Followers

About Friend

Muzammir
-> Dia membe yang paling rapat dengan aku
apapa hal mesti aku dengan dia ! haha
> Single





Luqman arief
>Dia mamat yang suka buat hal , bising gilaa and aku suka lepak dengan diaa , gilagila jugakk !
>taken 


 
-> Dia membee lepak and bermotorann !
> single ;)
Mior amir 
-> Dia membe yang suka mengarutt , buat lawak dia !
> Single !

Fitri sabri
-> Dia membe suka buat lawak bodo , gila semua kt dia lahh , klau lepak dengan dia bole jadi gila !
> single


Zuhairi

> Dia budak comel , haha , suka puji org kata 'handsome' , padahal dia comel !
> single

Dauz 
> Dia genji , haha , lepak dgn dia bnyak citer dia ! haha
> taken by Pu3 atikah

Amirul
> Dia mamat handsome , lepak dgn dia best kott , senyum pon dia kata lawakk ! haha
> Taktauu , hehe


Kerol
> Dia budak sweet bila dgn bini , suka citer pasal budak2 dia , aku mana lah tau perangai budak2 dia .
> Taktauu jugakk !

Wan
> Dia mamat kuat merajuk ,haha , dia jual tali pinggang , g-shock 
> single

Wan Nazreen
Nazreen
> Dia membe lepak time qiamulail , suka bagi pinjam bb ;)
> taken by ?? (tak kenal awek dia)

Syakir Larhh
Syakir (MEMBER)

> Dia mamat suka buat suara pelik and lawak ! haha

> single
Muhd Hanis Nasuha
Hanis (MEMBER)
> Dia mamat jiwang , klau bab awek , dia akan setia betol2
dia setia sama awek lama dia ! awek2 yang nak try dia , pepandai lah korang ;)
> single





Facebook : Wan coki

Lutfy Aziz

Facebook : Lutfy Aziz



Facebook : Muhd Mikail

Profile picture

Facebook : Hijazi Jazye



Facebook : Zakwan Iwan


Pu3 Atikah (MEMBER)
> Dia kuat bercakap , klau kt kelas , laki bising jee , dia mula lah suara dia tuh , ada jugak perasaan gilagila !
> taken by Dauz 



Puteri Asilah
Pu3 Asilah (MEMBER)
> Dia kakak kepada adik dia kat atas ni , dia lagi kuat cakap berbanding adik dia . sama lah , ada sikap gilagila !
> Single kot

Shahira
> Dia penolong ketua kelas aku , suka gelak bila org buat lawak and perli org . hehe
> ntahh , taktauu

Zianna
> Dia budak pompuan yang senyap dalam kelas , rajin buat kerja sekolah ! and suka katakata dlm diam ! haha
> single

Aqilah
> Dia budak form 4 pompuan yang aku rapat , suara dia and bazilah kt bawah ni , mmg bising ! bila nampak aku and alell jalan , mula lah ! haha
> single kott ;)


> Dia budak form 4 jugak , rapat jugak !
sama perangai dengan aqilah tuh ! haha
bila nampak aku , dia panggil aku 'TAQI TAQI TAQI TAQI TAQI !!
> single KOTT ;)
Shafina azeera
>Dia kakak angkat aku , aku terlupa cam mana boley kenal sama dia , haha . terokk kann ?
suara dia comel and sedap cam alell mehh ;)
> single or taken ? mana erk ? ntah ! haha