Followers

21 Okt 2011

Just For You !

Hahai , ;)
Sayang , yang bernama ALELL !
Aku MINTAK MAAF segala apa yang aku buat kt kau , kau terasa sampai menangis harituh hingga harini :)
Yeahh ,
1, Perangai aku lain ? = Yeahh , Aku perasan benda2 tuh ! Aku pon taktau nak bgtau kau , macam mana aku jadi cam ni .
2, Aku menjauhkan diri dgan kau ? = Aku TAKRASA benda tuh , aku rasa kau tetap kat hati aku . Takpernah aku rasa gitu kt kau !
3, Kau ajak aku lepak , tapi aku bnyak ada hal ? = Yeahh , hal tuh mmg betul2 ada . satu hal ni , aku takut kau terasa bila aku bgitau . SEMALAM , pakcik guard ada kata kan ? Aku takut org buruk2 kan pasal kita . Kau risau tak klau ada kawan2 abh or mama kau nmpak  kita lepak duadua kt area2 kawasan kau ? tentu risau kan ?
And abg aku pernah kata kt aku , ada membe dia bengang dngn perangai aku kt kuart , kau org luar sayang , kau taktau cam mana keadaan aku kt kuart ni ! Ramai org kenal dengan aku sayang kt kuart ni . Bila aku kata benda2 gini , kau kata , APA MASALAHNYA , Aku dah cuba nak bgatu kau tntang benda tuh . tapi kau takpaham lagi yg aku nak bgtau tuh . And aku takut , suatu hari nnti kita kena tangkap or sound dgn membe2 abg aku . 

Tapi demi kau , aku lepak jugak . Aku bukan nak JAUHKAN diri darikau sayang ! Tapi aku ada sebab . and taktau sbb tuh bole buat sampai kau kata AKU JAUHKAN DIRI DARI KAU !
And aku nak kau paham hal ni !


4, Ego aku ? = Yeahh , setiap laki ego dia mmg tinggi . aku tauu , perasaan seseorang tuh lain kan ? perasaan kita taksama lahh .
Aku cuba bawak kau ttg apa yang aku pikirkann , tapi perasaan kau lain lahh ! 

5, Aku MARAH kau ? = Aku mengaku , aku marah kau gilagila sbb aku campur sekali marah aku bila kau msg dgn org lain , main ayat sayang2 dgn lelaki lain , and bla blah2 . aku mmg bergitu !
MAAFKAN aku :"(
Aku taktau nak tahan marah aku cam mana , MAAFKAN AKU ;(


Tapi please kau jngan lah pikir aku taksayang kau !
Aku benci klau kau kata aku taksayang kau !
Aku dengar ayat tuh , aku rasa cam kau mintak2 nak aku taksayang kau !
Perangai KAU & AKU lain , Tapi kita serasi !
Pemikiran KAU & AKU LAIN .

Aku ambek kesempatan kt sini , AKU NAK MINTAK MAAF KT KAU , ATAS APA YANG AKU BUAT BESERTA APA YANG KAU TULIS KT BLOG KAU TUH .
MAAFKAN AKU ! ;(

KALAU AKU TAKSAYANG KAU , AKU TAKKAN BUAT BENDA NI .

1, Jelous ada org tunggu kau sampai bilabila .
2, Bagi no tepon kt kau suruh msg .
3, Chat dgn kau , tulis ayat SAYANG2 bagaibagai tuh !
Aku manusia jugak , ada perasaan , sampai satu tahap tuh mmg aku takdapat tahan perasaan tuh ;( , IM SORRY !!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan