Followers

27 Ogo 2011

Lai Lai Lai ;)

Lai Lai Lai ;)
My belog suda refresh maa , tak hebat ponn !
cuci biasabiasa jee , haha
penatlahh ! hehe

okey , tang ni pulakk aku mau citer pasal raya !
> BAJU = DAH
> SELUAR = DAH
> KASUT = BELUM
> BEG SUPREME = BELUM
 > TALI PINGANG = DAH

Kasut and beg jee tinggal !
duit aku ni pau oleh abg aku , asal aku ada duit jee dia ambekk !
haish ! saba jee

Okeyy , nak ucapp laahh !

To my family , org nak mntak maaf sbb bnyak buat salah kt korang , budak ta
qi ni susa nak jaga ! degil and nakal ! (tapi baekk KOTT ! haha)


       Kepada semua membemembe aku , aku nak mintakk maaf klau ada buat salah kat korang menyusahkan korang apa semuaa !

hehe , then kepada bini tercinta , nak mintak maaf juga kalau ada buat salah kat sayang ! hee .
MMUUAAHHX ! hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan