Followers

7 Dis 2010

LALALA !

salam ! 12 tepat ! jeng2 ! pade time ituh larh aku baru bangun ! bhaha ! biase larh orng bujang !
haha ! bangun2 tuh nampak laptop lark ! erm , mmg terus FB larh ! tanpa mandi ! then ternampak lark nescafe plak gan roti ! pergh ! layan derr ! sedap die cam mane ntah ! masok jee pukul 12.01 minit petang ! zul msg aku ! die ckap aku sombong , pergh ! rase cam nak lempang jee ! pastuh aku reply balek sound gegile babi ! bengang dowwh ! petang tuh nak maen futsal , abg aku plak suruh belikan makanan ! erm , then zul msg , weyh taqi tak kan larh pasal tadi pon ko dah tak nak kawan aku balek ! haha itu larh katekate die time msg kt aku !
padehal aku tak kesah pon biar r die kate , janji aku tak sombong , tapi malu jee ! haha ! lakilaki malu ? mesti itu larh yg korang pikirkan ! betol tak ? haha ! aku pon tak tahu ! malu tuh mmng ade kt aku ! erm ! malam nieh lark abg aku suruh beli okok untuk bapak aku ! bapak aku gi uma sedare ! mmng layan larh ! hahaha ! 0keyh larh ! itu jee kodd untuk ari nieh ! chaww ! : )

Tiada ulasan:

Catat Ulasan